klart.se

fredag 14 december 2012

En bra vecka har det varit, förutom kylan förstås.
Anders fick godkänt när han låg inlagd på Falu lasarett en natt. Visserligen ska han till Avesta och sova också,men det gick ändå bra. Bra att köra gick det med, jag tycker inte om vinterkörning, sommartid är en helt annan sak. Faktum är att man är glad varje gång man kommer hem.
Igår firade Anette och jag lucia med vårt traditionella julbord. Vi har så roligt när vi är tillsammans. Många skratt, vi fick servitriserna att skratta också, vi hotade med springnota och allt möjligt tok. För att inte tala om vad gott det är! Önskar att magen kunde ge ut sej lite mer ibland.

Bångbro herrgård, ett mycke fint och trevligt ställe, god mat och trevlig personal. Vi ska försöka ta oss dit sommartid också, verkar vara ett fint promenad ställe för hundarna.

Smaskens!

Efter det här var det helt fullt.

Så här kände vi oss när vi ätit klart.

Det var lite från veckan som varit. Nu ska jag plocka fram lite tomtar och andra grejor, till helgen ska granen, den blå, kläs. Sen jobbar jag till och med julafton. Lite lögn var det, är  ledig torsdag som vanligt men då ska vi hälsa på våra mammor och även kyrkogården så den dagen går nog utan problem.

Ha det så gött alla!

4 kommentarer:

 1. Så mysigt ni hade i Bångbro. Gott med lite försmak av julen.
  Ha en bra helg
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för en trevlig dag igår och visst hade vi det roligt och gud så gott allting var, ja tänk om man kunnat klämt i sig lite till ;).
  Här har några tomtar fått kommit ur lådan och de ser så glada ut :).
  Ha det bra bästa vännen och KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Vad gott det ser ut, hungrig blev jag ;o))

  Ha det gott, och kram från lidhultarna

  SvaraRadera
 4. Haha, hade velat se er proppmätta liggandes på bordet! ;) Det ser ut som om man skulle få riktig julkänsla av miljön! Underbart!

  Ha det så bra! Kram

  SvaraRadera