klart.se

fredag 27 april 2012

Åter igen fredag.

Så har den här veckan gått. Det har inte hänt speciellt mycke. Bilen står där den står så jag får extra kanske välbehövliga promenader.
Jag har i alla fall äntligen kommit igång med att tapetsera vardagsrummet, det har legat nere ett bra tag, har inte orkat. Men igår när jag var ledig började jag,lär väl inte hinna fortsätta idag men nu känns det kul i alla fall.
Igår var vi ner till Rusta och köpte en tunnel, så nu får det torka upp lite så vi kan använda den, kan tänka mej att småflickorna kommer att ha ganska kul med den, säkert Katt-ja med.
Jag läste i en tidning att man kunde sätta sej i en dörrpost med en rockring för att lära hunden hoppa igenom. Tja varför köpa en rockring när det fanns ett cykeldäck ute i garaget. Vi prövade i går kväll och jag kan lova att vi hade roligt.

Lite bilder från den gångna veckan.


 Det kom lite snö på natten till lördagen. inte kul.

Stefan skulle åka med mej in till Ludvika för vidare färd mot Falun, men när bilen inte fungerade så fick vi vackert gå in till Berget så han kunde ta bussen. Jag var så besviken för det blev ju ingen hundutställning.
Kolla tassarna! Tur att jag inte tog småflickorna med då hade vi fått vända.
En bit kvar att gå, till och med Nyssan tyckte att det var jobbigt och tog det lugnt.

Ja ja, snön försvann igen. Fullt ös efter cykelbanan.
Minnen från svunna tider.
Gullungen.
Iza undrar vad som kan finnas där under.

Det var lite från den gågna veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen , städa av det värsta och bädda rent i sängarna. Så är det väl bara att få i sej lite mat och ge sej iväg till jobbet.
Ha en bra helg!


3 kommentarer:

 1. Inte roligt när det kommer såna bakslag i vårvädret, nu vill man ju ha varmt o torrt.
  Så fin hon är lilla juvelen.

  Kram lidhultarna

  SvaraRadera
 2. Hejsanhejsan,
  så härligt att du dragit igång att tapetsera. Hur ska det bli? Jag skulle tycka det vore kul om du vill visa upp det på Byggla. Om du mailar mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer om Byggla och om den lilla presenten du får om du är intresserad :)
  Lycka till med tapetseringen och ha en fin helg!
  /Vendela

  SvaraRadera
 3. Nu är jag här efter några dagar med annat att göra än att sitta vid datorn.
  Ja du det var verkligen skitväder förra lördagen.... nog tycker man att snön skulle slutat dimpa ner när vi närmat oss slutet av april.Så trist att ni inte var med på utställningen men det blir fler ;).
  Jag kommer och tittar på tapetseringen när det är klart.
  KRAMAR från oss alla!!!

  SvaraRadera