klart.se

lördag 21 april 2012

Ja ha så har bloggen bytt ansikte så jag inte fattar nånting
Få se hur det blir.
Hur som helst så började Onyx och jag på agility i måndags. Trots snöstorm och drivis så var det jättekul. Onyx tog tunnlarna, som jag fasat för, bara jag ålade in en bit. Hon var jätteduktig. Fortsättning följer få se hur vi klarar av det. 
Sen har väl veckan förflutit precis som vanligt.
I går kväll kom Stefan hem på en kortvisit. Han skulle åka med mej in till Ludvika för vidare färd mot Falun i dag på morronen. Onyx och jag skulle ju ändå på hundutställning. Men men bilen startade inte. Jag satte den på laddning i går kväll så det var inte det som var felet.Bensinpumpen? Vad vet jag. Gissa om jag svor och besvikelsen ska vi inte tala om.
Så Stefan och jag fick traska in till Berget så han kunde ta en buss härifrån. Ja Nyssan fick också gå med, blötsnö så småflickorna fick stanna hemma, de hade inte kommit långt i det här vädret.
För att vara helt ärlig så har det varit en jävla lördag.
Få se om jag fattar nästa gång hur man lägger in bilder igen, jag får fram dem men sen vet jag inte vart de tar vägen. Och varför skulle det funka?
Nu ska jag ta mej ett glas vin och lägga mej och kolla på nån gammal dvd.
Hoppas ni haft det bättre!
Söndagen blir nog bra!

2 kommentarer:

 1. Det var så tråkigt att ni inte kom till utställningen igår, vi saknade er!!
  Klart det blev en jävla lördag när bilskrället vägrar starta :(.
  Synd att vi inte hade kontakt tidigare så vi hunnit åkt tillbaka och hämtat er... nästa gång så planerar vi lite bättre.
  Kramar från oss alla!!!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att ni börjat på agility och att det går bra. Mewn vad synd att ni inte kom i väg på utställningen. Sabla bilar som krånglar. Ni ska veta att ni alltid får låna en bil av oss om det finns en hemma på gården, när som helst, bara kom och ring på.
  Efter regn (snö) kommer solsken......... Grannarna med hela flocken

  SvaraRadera