klart.se

söndag 7 augusti 2011

Utställning i Ställdalen.

I dag har Onyx och jag varit på utställning i Ställdalen. Vi hann inte mer än komma dit så kom regnet också.Tack för lånet av tält!
Domare var Jan Ericsson.
Utmärkt storlek och typ.Välskuret huvud med mycke bra uttryck. Tillräcklig hals. Önskar något mer förbröst, något rak skuldervinkel. Bra överlinje. Något grund bröstkorg, något brant kors, något övervinklad bak. Bra päls. Rörelse ok.

Ja ha det var det det. Vi drog iväg hem till Anette och fikade istället. Och det var mycke trevligare än att sitta ute och frysa. Få se vad vi ska hitta på för utställning nästa gång.
Några kort blev det inte men jag blev intervjuad av Närke allehanda så vi får väl se om Nyssan är med på bild. Reportern tyckte hon var vacker, och tänk där hade hon rätt.
Nu ska jag försöka att göra lite nytta.

3 kommentarer:

  1. Vilken duktig reporter, hon hade ju helt rätt! Valde ut den vackraste hunden på utställningen till sitt reportage! Ha en bra vecka och kram Onyx från oss!

    SvaraRadera
  2. Tur det fanns någon vettig person i Ställdalen som såg vilken snygging Onyx är.
    Man tar ju det här med utställning med en klackspark för vi vet ju vilka hundar som är bäst... tror dom heter Toppens i början :-).
    Nästa gång är det säkert en domare som fattar hur en skönhet ska se ut.
    en annan dag också :-).
    Kramar från oss alla.

    SvaraRadera
  3. Tänk att en domare kan vara så inkompetent!!!
    Vem som helst kan väl se vilken skönhet Nyssan är.
    Det är bara att på dom igen.
    Ha en fortsatt bra semester.

    SvaraRadera