klart.se

lördag 10 november 2012

Jobb jobb semester en dag.

Förra helgen hade Toppens träff. Naturligtvis hade jag lovat att jobba extra. Fan ta mej ibland! Men Anette ställer alltid upp i alla väder, Onyx fick komma dit på morronen så hon kunde va med. När jag kom från jobbet upp till grillplatsen trodde jag att alla gått hem en annan väg. Inte ett gläfs! Men där fanns de. Kul att i alla fall få träffas. När vi kom hem berättade Onyx för småflickorna vad hon varit med om sen somnade hon, trött trött.

Sen har veckan bara förflutit på som vanligt.

I dag har Anders och jag varit till Fredriksberg efter ett lass ved till. Flickorna fick stanna hemma idag, vi var glada för det när vi kom dit, blåste småjävlar och småregnade. Knepigt är det, förra gången sa vi "två lass till" sen är det slut. Idag sa vi "två lass till". Man får ju hoppas att det håller på så.

På torsdag kommer äldste grabben Jonas upp på en snabbvisit om det inte är snöstorm och drivis. Ska bli så kul att få träffa honom.

Nu ska flickorna få komma ut en sväng sen är det kväller. I morron jobb igen, tack Mikaela och Fia som tog mitt pass idag så vi fick hem mer ved.

Ha en bra fortsatt helg och vecka!

3 kommentarer:

 1. Klart att Onyx skulle vara med på träffen :) alltid lika roligt att få låna henne.
  SKönt att ni fick hem lite ved till vinter och även till våra grillturer ;).
  Kramar från oss alla!!

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att hinna säga hej i alla fall.
  Ha en bra vecka
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att Onyx hade en hel del att skvallra till småtjejerna om! ;)
  Hoppas ni har det bra! Kram

  SvaraRadera