klart.se

fredag 16 november 2012

Hejsan därute!
Åter igen fredag.
Igår kom Jonas upp från Linköping och hälsade på. Han hade lilla Nancy med. Så roligt att få sitta i lugn och ro och bara prata. Nja lugn och ro, småflickorna kunde ju inte va helt tysta måste jag säja.
Efter maten tog vi hela hundskocken med och åkte upp till Jällsåsdammen. Då blev det livat! Onyx och Nancy fann varann direkt hon kom, men nu fick hon till och med fart på småflickorna.
Nu gör vi så här. Den här tråkmånsen till dator får lägga in bilder medan jag går ut och plockar av en pall pellets, borde ta lika lång tid tycker jag.Jag vann överlägset över datorn! 835 kg bar jag och den var inte ens halvklar, men nu så.

Som ni kan se så hade doggarna roligt och Jonas och jag det härligt skönt. Hoppas att vi ses snart igen! Och vilken fin blomma jag fick och den doftar så härligt gott.

Nu ska jobbarkläderna på så ska jag köra ner bilen till Ludvika så får Anders köra mej till jobbet och ta bilen igen. Invecklat?Jo då.

Ha en bra helg alla och hoppas vi klarar oss från snö ett tag till, någon minusgrad kan det få va men inge vitt.

4 kommentarer:

 1. Roligt att träffas och bara vara det värmer gott i en mammas hjärta och vilken fin blomma du fick.
  Härliga bilder och alla lurvar stor som liten ser ut att haft en härlig dag.
  Ja du är snabb du som hann före datorn ;).... men du det är "bara" 832 kg på en pall ;) hihi.
  Ha det gott.... kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan. Vilka underbara bilder, ni måste ha haft det urmysigt. Och vilken fin blomma sen. Härligt. Själva har vi varit i Västerhaningen och tävlat, ja det var bara Simsim och Romeo som tävlade, de andra fick mysa i husbilen. Det blev inga resultat att tala om, men Romeo vann familjefejden, kom på 16;e plats, låter bra va? (jag säger inte att det var näst sist, ha ha ha)
  Ha det bra grannflocken, vi ses ute vid vägen, vov vov

  SvaraRadera
 3. Det syns att ni hade en bra dag! Underbara bilder på alla underbara vovvar!

  Du är inte dålig som bär o bär... Akta ryggen bara!!!

  Ha det så bra!

  Kram

  SvaraRadera