klart.se

lördag 13 oktober 2012

Allt väl!
Anders har varit hemma från jobbet den här veckan också. Sockret ligger lite lågt mellan varven men annars är det okay. Såret han har på benet ser också bra ut. Han ska och ta prover på måndag igen.Bra att de ser efter honom nu.

I onsdags hade vi agility avslutning. Så synd att kursandet är slut för vintern, så roligt som vi haft. Varje onsdagskväll har varit fylld av skratt. Man kan ju inte påstå att tävlingen vi hade gick bra jag tappade bort mej direkt sen blev det som det blev. Men vad gör det?
Anette kom ner så jag kastade kameran på henne (hon skrek aj så mycke hon orkade), men tyvärr så blev det för mörkt. Och så har vi ju det här att det tar för lång tid att sätta in bilder, men ett försök ska det ändå bli.

Gullungen väntar på sin tur. Hon vet inte än hur dålig matte är.

Oj oj oj, måste vara utskrivet i förväg.
Nä jag måste säja att det är stor skillnad på första och sista gången. Onyx har trivst lika mycke som jag. Hon har nog skrattat hon med.
Nu är det bara att vänta på våren och nästa kurs.

Nu är det kväll och gamla tanter ska sova.
Så god natt och dröm ljuva drömmar. 


5 kommentarer:

 1. Vad skönt att höra att Anders mår bättre!

  Det där med att komma ihåg banan på agilityn är mitt största problem... O sen ska man samtidigt tänka på att visa hunden rätt...
  Förstår att du väntar o längtar till vårens kurs! Sen är det väl dax att börja tävla! Det är så kul eftersom allt kan hända... O oftast finns det alltid nån som är om inte sämre så i alla fall lika dålig som jag... ;) Alltid skönt!

  Ha en bra vecka! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har hört att ni varit väldigt duktiga på kursen.Visst är det roligt att göra saker med vovvarna. Om du får abstinens så kanske vi har nån kurs som skulle falla tant i smaken :)
  Ha det bra och sköt om er
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis Onyx och Sonja. Visst är det roligt med agility. Än är det inte riktigt slut för säsongen. Kom ner och träna på agilityplanen på tisdagar efter kl 18, då brukar det vara folk som tränar. Jätteroligt. Ja, till våren får lilla valpen Cinna börja på kurs också. Längtar...... Skönt att höra att maken mår bättre, skickar krya på dig häls från hela flockan från "andra sidan vägen".

  SvaraRadera
 4. Skönt att Anders mår bättre, men det är inte bra att sockret ligger låg emellanåt.
  Ja fy vad ont det gjorde, det var inte snällt av dig ;).
  Ni var så duktiga och det var fult av dem som gjorde om banan innan ni skulle in ;).
  Vi får hoppas att vintern försvinner snabbt så ni får börja på nästa agilitykurs.
  Kramar från mig och tjejerna!!

  SvaraRadera
 5. Jag skulle inte kunna tävla i agility, skulle virra bort mig och säkert hamna på parkeringen eller nåt ;o))

  Men duktiga ni är, bara på nästa kurs nu, så får vi se er på tävlingsbanorna snart ;o)

  Kram lidhultarna

  SvaraRadera