klart.se

söndag 16 september 2012

Skogen är full av lingonben.
Igår var stora lingonplockardagen, 16 tassar och fyra fötter trampade runt bland lingonen. Och gott om dem är det.Solen sken, kaffe och mackor med åt alla. Nja hundarna drack vatten istället för kaffe. Flickorna åt lingon så man kunde fundera om de aldrig fått mat, men det är gott med lingon.
Är det en uggla eller är det Wilma tro. Hon har en förmåga att alltid placera sej högt, på fönsterbrädan (gissa hur fönstret ser ut),i bilen och på en sten i skogen, man ska väl ha utsikt.

En lurventuss till med munnen full av lingon. Onyx hade fullt sjå igår för Anders onda ben gjorde att han gick och vilade i bilen och vem var tvungen att se till både honom och oss andra om inte Nyssan.

Nu ska det packas ner gustavskorv, kanelbullar och fanta så så bär det av på en liten eftermiddags tur. Men vi åker inte så långt idag. Igår var vi i Mellansjöberget men idag blir det bara Olsjö hållet.

Ha det gött alla.


2 kommentarer:

 1. En härlig lingonplockartur hade ni igår och vädret var ju toppen och lika fint får ni idag också på er eftermiddagstur.
  Fina bilder och självklart så håller Onyx koll på hela flocken.
  Kram från oss alla!

  SvaraRadera
 2. Ser att ni haft fint väder! Skönt att spendera en sån dag i skogen!
  Ha det bra! Kram

  SvaraRadera