klart.se

fredag 3 augusti 2012

I går hade jag min lediga dag, så skönt att kunna njuta av mina fina flickor. Gå ut när man vill och hur länge man vill. Klockan är ett gissel!
Det enda vettiga jag gjorde var att åka till tippen med ett lass skräp. Nu ska det bort, får bli ett lass varje torsdag så är det snart utrensat, vi ska och ska men det blir inget så nu kör jag själv. Sorterar man hemma så går det väldigt smidigt.
Flickorna fick sej en omgång med borsten. Onyx ska få mer idag, på söndag är det utställning i Ställdalen så då måste hon va fin.
Få se hur lång tid det tar att få in bilder idag, vi provar.

Busfian Onyx. Ta bollen om du kan!

Det här tog bara en halvtimme så jag kör vidare, då kan jag dammsuga övervåningen och vattna blommor.

Godissök är alltid populärt.

 Fin.


Den här cigaretten är inte som andra, men den luktar lite knepigt. Elektronisk cigg. Känns som att röka en riktig, få se om jag klarar av att dra ner på rökningen med den.

Nu ska jag torka av köksgolvet och sen tända grillen. Måste få lite gott innan jobbet.
Ha det bra alla.

2 kommentarer:

 1. Åh, jag har också en elektronisk cigg...som ligger nerpackad. Förvisso helt ok att blossa på, men väger bly, så man får ju träningsvärk att hålla i den!:-)
  ha det bra!!!!

  SvaraRadera
 2. Har blivit några vändor till soptippen för oss också jag förstår inte varifrån allt skit kommer, en teori var att grannarna dumpar sopor i vårt garage ;).
  Här ska det bli borstning också så de fina på söndag.
  Bra att du testar denna sortens cigg och jag håller tummarna att den funkar.
  Kramar från oss alla!

  SvaraRadera