klart.se

söndag 13 november 2011

Golfbanan

I går var vi till Filipstad och hälsade på Stefan. Jag har köpt hans gamla dator så nu ska det förhoppningsvis gå lite smidigare, han måste komma och installera den bara. Jag tänker inte ens försöka för då vet ingen vad som händer.
Vi fick världens godaste skink och ost paj med sallad, åt lite för mycke, som vanligt. Kameran var naturligtvis hemma - var annars?
Idag har det varit en riktig latdag, inte många knop. Flickorna och jag tog en tur upp till golfbanan i solskenet, vi var inte ensamma tyvärr. Men skönt var det.

Dt är så skönt där uppe.

Om tomtemor och tomtefar har blivit osams och tomtemor har klippt av tomtefars skägg så kan han hämta lösskägg här. Lite grönt men och.
Jag har fått lära mej att "skägg" bara finns i friska skogar så det är ju bra att det är gott om det.
Det låg en liten hinna av is på vattnet.
Fina bakdelar och svansar.
Jag kunde ha alla flickor lösa en stund men sen kom både andra hundar och golfspelare så det var bara att dra. Småflickorna löper så de är inget att lita på, och en golfboll i skallen vill man ju inte ha.
Katt-ja har lärt sej att hoppa upp på fönsterbläcket vid diskbänken när hon vill in. Smart!

Det var lite från nu det. Eldat i spisen i kväll med, kom ner efter duschen och märkte att vi hade 25,6 grader varmt i köket, oj oj.
Nu ska det bli lite tv och sen sova, i morron är det ju måndag igen tyvärr.
Ha det gött!

3 kommentarer:

 1. Ser ut som ni haft en trevlig helg. Fina bilder på flickorna. Rumpbilden är super.
  Ha en trevlig vecka.

  SvaraRadera
 2. Det är så fint ute i naturen när solen skiner! Men nu vill jag ha vinter och lite snö... Snö, sol och några minusgrader! Flickorna är så söta och deras rumpor går inte av för hackor! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder på vovvarna! Skönt när det är sol ute och skönt när man hinner vara ute på dagen nu när det blir mörkt så tidigt. Rolig bild på Katt-ja. Man ser bara två gula ögon därute :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera