klart.se

söndag 31 augusti 2014

Sommaren lider mot sitt slut.

Det var längesedan igen!
Sommaren är överstånden för den här gången och jag längtar inte tillbaka. Fin sommar men en helvetes sommar.
Till semestern började drog jag, inte då-tandläkaren, ut tänderna, dags för nya. Tack för hjälpen alla som hjälpt mej och stöttat mej i min tandläkarskräck(läs panik).Utan er vet jag inte vad jag hade gjort.TACK!Så istället för semester blev det sjukskrivning. Stafettläkare älskar dem INTE. Snart ska det vara klart i alla fall, skönt.
Så kom nästa. Anders dog här hemma i sängen! Natten till den 2:augusti. Vaknade och han satt död. Hur jag klarade av att ringa 112, få ut hundarna på altanen och öppna dörren vet jag inte. En väninna blev hitringd. Jag måste erkänna att utan henne hade jag inte vetat nåt. Det enda jag själv minns var att det var en massa folk här. Tydligen räddningstjänst, ambulans, polis och läkare. Jag fick i alla fall ha honom kvar hos mej till tolv på dagen, jag hann säja farväl ordentligt.Chock och nästintill panikångest fler än en natt, återigen TACK alla ni som ställt upp både genom telefon o fb.
Saknaden är hemsk! Men jag har gudskelov vänner! De betyder så mycke just nu och mina barn, Anders barn, ni är UNDERBARA!
På onsdag är det urnsättning.
Den här stenen köpte jag till honom i går.Nog nu! Jag har fått skriva av mej och kanske törs börja blogga igen. Har faktiskt velat men inte tordes. Nu är det gjort.

En bild från vår tripp till Uppsala och lilla goa Holger i somras.Jag har Jonas hundar boende här, de är som de är, Doris.Peter och Matilda var över och hälsade på.Mysko grej det där.I dag har Stefan och Susanne varit här, hundarna fick sin  beskärda del på tomten. Fast det ser ju inte så ut här.Ja nu vet ni det mesta. Nu kanske jag kan börja ta kort och blogga igen.

Tack och go natt
få inte fnatt i natt!

Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Klart du ska börja blogga och ta kort igen! Du vet var jag finns. Kram <3 / Marianne och grabbarna

  SvaraRadera
 2. Ja, du har haft en jobbig sommar. Jag tror att det kan vara bra att blogga o skriva av sej saker som man funderar på. Skönt att du har underbara människor omkring dej, som kan stötta och hjälpa! <3 Ta väl vara på dej! Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Ja den här sommaren den har inte varit så som man hoppas och vill att den ska vara.
  Livet är så orättvist och någon turordning finns det inte.
  Det är bra att du bloggat lite och nu kan du fortsätta att skriva det är bra att få skriva av sig ibland.
  Du vet var jag finns när helst du behöver hjälp eller bara vill prata.
  Massor med kramar!!

  SvaraRadera
 4. Jag kunde inte låta bli att brista ut i gråt, när jag läste vad du gått igenom, jag känner dig inte, men brukar titta in hit lite då och då, Mitt stora intresse för hundar och att jag älskar att läsa om dina vovvar, och har hittat hit då jag sökt runt på djur/hund bloggar, och du verkar vara så himmla snäll & trevlig i din blogg, och en stor gnutta humor, som jag gillar.
  Jag miste min mamma i cancer för några år sedan, det kom så plötsligt, hon var bara straxs över 50 år när hon gick bort. Så jag tänker på dig och hoppas Du och dina söta vovvar får må så bra ni bara kan, och att du framöver kan tänka på alla roliga minnen du har av din Anders.
  En stor cyberkram kommer här, från en medmänniska :)

  SvaraRadera