klart.se

söndag 17 november 2013

Åter igen vedhämtning.

Igår var det dags att hämta sista lasset med ved. Vi fick låna firmabilen så bara Ontx fick åka med, det är ganska trångt där bak.Hur länge ska man behöva vänta på fika?


Äntligen är de klara nu ska det bli macka.


Oj vad det tar i och blåser nu då.


Månen var alldeles klotrund när vi åkte hemåt, men ta kort på den genom bilfönstret njae.....

14 skottkärror med ved blev det den här gången. Blir det inte alltför kallt så ska vi då klara oss till efter ju tror jag.
När veden var inplockad tog vi en tur till golfbanan. Flickorna måste ju få ha lite kul.Sån typiskt kort för mej. Iza och Onyx kom springande bredvid varann mot me. Och vad hände....Wilma börjar att både se och höra dåligt och jag tror hon är lite senil också så henne törs jag inte ha lös lika mycke. Det märks för hon börjar att plussa på sej, Hon ser ut att må bra i alla fall och njuter fortfarande av livet, den lilla älsklingen.

Nu ska det till att bli lite kvällsmat, minutbiff, stekt riven potatis och sås. Hoppas det blir bra. Till lunch idag gjorde jag pitepalt på färdig blandning, gummibollar, fläsket var gott. Nästa gång ska jag försöka att göra själv, det där rekommenderas inte.

Jag går här i väntans tider. Peter och Matilda ska ha bebis och datumet går ut idag. Pratade med Peter för ett tag sedan och ännu så långe är det lugnt. Spännande! Jag håller tummarna för dem.

Så i morron är det jobb igen det bara snurrar på och fort går det.

Hoppas ni får en bra vecka.

Ha det gött!


1 kommentar:

 1. Skönt att få hem ved för snart blir det nog vinter här i Bärge ��.
  Bus på golfbanan det är alltid roligt ��.
  Spännande med tillökningen nu blir det till att passa på telefonen.
  Pitepalt gjorde min mamma och det är smaskens med hemlagad.
  Kramar från oss alla!!

  SvaraRadera