klart.se

fredag 17 augusti 2012

Torsdag.

Vilken bra dag jag hade igår.
Stefan och hans kusin Björn kom förbi på fika. Så kul att få tjåla lite med ungdomarna. Man ses tyvärr alltför sällan.
Så fick jag låna Safir några timmar. Så det blev bus på gräsmattan. Katt-ja är lite kul, när Safir kom satte hon sej mitt på gräset med ryggen mot. Vem bryr sej! Hoppas det passar fler gånger att jag får låna en busunge.


Stefan och Björn, lite halvgalna så man får skratta mycke.Freesbi och bollar var kul men tunnel, nej tack.Det slutade med att Visa stack in i tunneln efter en boll, hon som inte brukar bry sej i såna. Men det är klart hon var väl rädd att Safir skulle ta den, vilka frön vi har.  En liten kort promenad tog Onyx, Safir och jag också, så fina tillsammans.
På eftermiddagen åkte jag upp till Anette med storflickorna, Elin och Rubin var där även Marianne med Jaspis.Anette bjöd på jättegod äppelkaka med sås och kaffe. Det satt fint! Trevligt att träffas var det och få surra lite.
På onsdag börjar Onyx på agility kurs igen. Det ska bli skoj också om vi får bakläxa för att vi tränat för dåligt. Det är ju inte hennes fel i alla fall.
Nu börjar det att bli dax att göra sej i ordning för jobbet. Fredagsmys i kassan fram till klockan nio i kväll, hmm.Men sen har jag ledig helg.
Ha det bra!
3 kommentarer:

 1. Klart du får kidnappa, jag förstår ju att det är väldigt roligt att låna mina tjejer ;).
  Roligt att få hem Stefan och Björn på fika och lite surrande, man blir ju så glad inombords när man får umgås med sina barn.
  Roligt att du och Onyx kom hit och var med på "mini mini" valpträffen, det fattades ju rätt många men vi får planera en träff med hela gänget i höst.
  Fina bilder som alltid och den sista den snodde jag ;).
  Men ni kan ju inte få bakläxa ni har ju haft sommarlov ;).
  Trist ställe att ha fredgsmys på men men du förgyller ju ica med ditt härliga humör och underbara skratt.
  Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Roligt att träffas! Så kul att du får stå ut med mig och Jaspis på onsdagskvällarna! :-) Vi ses.
  / Marianne

  SvaraRadera
 3. Perfekt att ha en bushund till att låna!
  Lycka till på kursen! Det kommer gå så bra!!! Onyx kan nog redan allt, hon vill väl bara inte visa det... ;) Kram

  SvaraRadera